Veronica Dalsnes (40) har jobbet med trening og kosthold siden 2012 og Online Coach siden 2014. Hun var med det en av de første som begynte med coaching over nett og har siden den gang bygd seg opp mye erfaring med de fleste problemstillinger og utfordringer.

Veronica har også skrevet flere bøker om trening og kosthold, den siste er Den Ultimate Rumpeguiden 2.0, som på kort tid ble en bestselger. Hun er også tidligere journalist for det som var Norges største treningsblogg; Fitnessbloggen.no

Hun er tidligere Bikini Fitness-utøver, med blant annet 1 NM-gull og 2 NM-sølv. Hun har også en sterk 9. plass fra Europamesterskapet i 2015. Med det har hun vært innom veldig mye, men det som interesserer henne aller mest, er jobben som online coach.

På spørsmål om hva som gjør coachingen jobben så spennende, er hun ikke i tvil.

Hver kunde er unik med sine utfordringer. Ingen kunder er like, og det er nettopp dette som gjør jobben så spennende. For selv om det finnes en god del fellestrekk, så handler det også om å forstå kunden, både hvor han eller hun er - og vil. Forstår du hverdagen til kundene, så har du et veldig godt utgangspunkt.


Når Veronica blir bedt om å svare på hva som er hennes fremste styrker som Online Coach, nøler hun ikke lenge.

Jeg mener det er kjempeviktig å bygge opp en god relasjon til kunden, sånn at han eller hun føler seg ivaretatt og trygg på at det beste resultatet oppnåes med samarbeid. Manglende motivasjon og tidsklemma er noe mange kan kjenne oss igjen i, men for at vi skal kunne jobbe med det, må det løftes fram. Det er ingenting å skamme seg over, jeg har kjent på begge deler selv.

Spesialiteter som Online Coach

  • Vektreduksjon
  • Fettforbrenning
  • Mental styrketrening og vaneendring
  • Muskelvekst
  • Opptak til Politihøyskole og Militæret/Forsvaret
  • Vegetar kosthold
  • Vegansk kosthold

Velg pakke og kom i gang nå

Kontakt Veronica

Instagram: @CurvesVeronica

E-post: veronica@elitept.no