Vi ønsker å gi alle...

Mennesker muligheten til å leve et sunt liv.

Personlig veiledning er nøkkelen til suksess

Vi tror personlig veiledning og støtte er nøkkelen til å oppnå gode resultater! Med vårt online coaching-program vil du ha en dedikert coach som alltid er tilgjengelig for å svare på spørsmålene dine gjennom vår brukervennlige app.

Våre coacher er eksperter innen forskjellige områder av livsstilsendring, og samarbeider for å gi deg den beste mulige veiledningen og støtten. Våre kjerneverdier:

Omsorgsfulle og oppmerksomme på hver enkelts behov.

Dyktige til å motivere og inspirere folk til å ta vare på seg selv.

Ærlige og pålitelige.

Slik fungerer det

Etter bestilling blir du videresendt til et skjema hvor du svarer på noen spørsmål som vi vil bruke for å utarbeide en effektiv og balansert plan tilpasset deg.

Du svarer blant annet på hva du ønsker å oppnå, hvilke forventninger du har, ønsker for kosthold- og treningsplanen og litt om hvordan hverdagen din er.

Vi er opptatt av at du skal få en best mulig opplevelse fra dag én.

START REISEN MIN NÅ
check mark
Delbetal
check mark
Faktura
check mark
Kort

Om mat og trening

Matplanen tilpasses 100 % deg, din timeplan og preferanser, store som små. Du trenger ikke telle kalorier eller veie maten om du ikke ønsker det. Vi lærer deg alt du trenger å vite.

Treningsprogrammet vil også tilpasses 100 % – enten du er helt fersk eller har trent i mange år allerede. Du bestemmer selv hvor – når – og hvor mye du vil trene. Vår kompetanse sikrer at du får maks effekt av hver eneste økt og når målet du har satt deg.

START REISEN MIN NÅ
check mark
Delbetal
check mark
Faktura
check mark
Kort

Tett oppfølging og støtte. Hele uken.

Med coaching får du din egen personlige coach som følger deg tett hele veien – og som du når som helst kan stille spørsmål i appen og få rask hjelp.

Coachen fungerer som en motivator, støttespiller og ekspert gjennom hele coaching-perioden.

En gang i uken sender du også inn en ukesrapport og får tilbakemelding og justeringer som trengs for den kommende uken. Det gir deg ekstra motivasjon til å følge programmet.

START REISEN MIN NÅ
check mark
Delbetal
check mark
Faktura
check mark
Kort