Er du sikker på at Bikini Fitness er det rette for deg?

Tenk deg nøye om. For en god del vil det være alt annet enn en positiv opplevelse. Rett og slett et stort antiklimaks.

Du har helt sikkert jobbet beinhardt for målet ditt. Trening, kosthold, kardio og poseringstreninger.

Du har garantert brukt mye penger allerede. Men vet du egentlig hva du begir deg ut på?

Bikini fitness, adjø?

Hvis klassen din er stor, kan du fort være eliminert ut av klassen din før klokken 9 på lørdagsmorgenen. Helt uten publikum. Du har knapt rukket å gå opp på scenen før du blir geleidet av.

Ambisiøse mål er bra - problemet er bare de urealistiske forventningene mange har. Skuffelsen kan bli enorm.

Jeg får ukentlig henvendelser fra håpefulle jenter som vil konkurrere i Bikini Fitness. En del av dem har ikke engang trent før. De vil skaffe seg en klubb og komme seg raskest mulig på scenen.

70-80 prosent får nei

Jeg sier nei til opptil 80 prosent. Jeg ber dem vente, trene og heller jobbe mot en sterkere og veltrent kropp. En del av jentene ser jeg igjen hos forskjellige klubber som har tatt de inn i varmen, nærmest med lovnad om en god plassering. Det er nettopp derfor jeg skriver dette.

Mitt beste tips? Endre målsetting. Ha heller som mål om å få en veltrent og sunn helårskropp. Klarer du det, kan du heller sette deg større mål.

Du kunne prøvd deg på StrongGlutes™ konseptet mitt?

Er du sikker?

Det finnes mange grunner til at ikke alle burde stille i Bikini Fitness. I alle fall ikke så tidlig. Jeg tør påstå at det helt sikkert gjelder 30%~ av de som konkurrerer. Jentene tror de kan konkurrere om pallplassene mens de i realiteten skal være kjempefornøyde med topp-10.

Konkurransen er beintøff. På Norgesmesterskapet og Oslo Grand Prix (de 2 største konkurransene i Norge) er det ofte store klasser. Du stiller mot jenter som har trent lenge, har masse utstråling, poserer og beveger seg utrolig bra. De har godt med muskler og lite fett på kroppen.

Nåløyet har aldri vært mindre. Sikt høyt, men vær også mentalt forberedt på at det kanskje ikke går som planlagt. At det ikke helt går som coachen din nærmest har lovet deg.

Å takle skuffelsen etter mange måneder på en knallhard diett kan være veldig tøff. Selv var jeg 32 da jeg konkurrerte for første gang. Jeg klarer ikke å se for meg at jeg skulle stått på en scene som 22 åring. Vi er forskjellige, så poenget mitt er at jeg vil at du skal tenke deg nøye om.

Har du spørsmål om Bikini Fitness, så gjerne send meg en e-post, så skal jeg prøve å svare deg så raskt jeg kan.

Jeg hadde satt enormt stor pris på om du kunne delt denne saken, slik at flest mulig jenter, spesielt unge, kan få et mer nyansert bilde av sporten.