ELITEPT AS ble etablert i 2014 og da som Norges første Online Coaching-firma innenfor livsstilsendringssegmentet. Firmaet har røtter tilbake til 2010, men da som enkeltmannsforetak.

Siden den gang har firmaet vokst fra 3 til 13 ansatte med forskjellig erfaring innenfor kosthold, trening, psykologi, ledelse, markedsføring og salg.

Vi har hovedbase i Trondheim, men siden vi jobber online har vi ansatte spredt utover hele landet.

 Siden oppstarten i 2010 har vi hjulpet 15.100 mennesker å endre livsstil gjennom vår forskning- og erfaringsbaserte metode (oppdatert 13.12.23).

Vi mener ikke bare at alle skal ha de beste forutsetningene for å leve et sunt liv, men det er også en menneskerettighet å få muligheten.

I dagens fedmefremmende samfunn er det derimot ikke nok med den ene PT-timen i uken, en veiledningstime hos en kostholdsveileder eller en samtale hos fastlegen.

Både forskning og erfaring tilsier at det å endre livsstil krever tett oppfølging og at man benytter seg av en rekke verktøy tilpasset hver enkelt.

Data og kundeundersøkelser fra 2014 til 2021 har gitt oss unik kunnskap i hvordan man kan smelte sammen et opplegg basert på teknologi som er skreddersydd hver enkelt for å maksimere sannsynligheten for å lykkes med en varig endring.

Sjekk ut getinshape.no for vårt siste produkt.