Vurderer du å prøve en online coach? Våre online coacher har til sammen mer enn 50 års erfaring med styrketrening og kosthold, og som team er vi blant de mest erfarne i Norden. Våre kosthold og treningsprogram er utprøvd på alt fra Bikini Fitness-utøvere til vanlige nordmenn som ønsker å komme i bedre form.

Mange tar kontakt med oss og lurer på hva online coaching innebærer - og hva en online coach kan gjøre for dem.

Bruker du denne 7 punkts sjekklisten er du garantert å gjøre et godt valg når du skal velge en online coach

Be om referanser

Begynn med å be om referanser. Se også hvilke kunder denne online coachen har hatt.

Det er mange gode grunner for å velge en personlig trener på internett. For det første vet du mer hva du går til. En god trener bør vise til referanser og tilbakemeldinger fra kundene. Kan han eller hun ikke det, bør du være skeptisk.

1. 5 stjerners coaching

9 av 10 kunder v som har lagt inn en tilbakemelding på Facebook gir oss 5 stjerner

Finn fram Facebook-siden til online coachen du vurderer og sjekk tilbakemeldingene. Det positive med denne funksjonen er at man som eier ikke kan slette uønskede tilbakemeldinger. Alle står der - svart på hvitt.

Link: Sjekk hva kundene har skrevet om oss på Facebook.

Men, hvilke andre grunner er det til å velge en personlig trener som følger deg opp via internett?

2. Du har treneren i "lomma"

Som kunde av ElitePT har du den personlige treneren din i lomma. Du får tilgang til en applikasjon som gjør at du enkelt kan kommunisere via mobiltelefonen gjennom meldingssystemet.

Du har også tilgang til kostholdsplanen din, oppskriftdatabasen vår, kan loggføre treningen din og følge med på treningsloggen, legge inn før- og etterbilder, kroppsmål og vekt

I tillegg har vi filmet øvelsene du har i programmet ditt. Dette gir en mye tettere oppfølging enn å ha ukentlige eller månedlige timer med en trener på treningsstudioet.

3. Mer for pengene

Velger du en av våre online coacher får du en skreddersydd kostholdsplan og treningsprogram tilpasset forutsetningene og målsettingen din.

4. Større forpliktelse

Forpliktelse er viktig for å lykkes. Se bare på effekten av forpliktelse i tv-serien "The biggest loser" (Slankekrigen på norsk). Når du vet at du har noen du skal fortelle om uken din til - både når det gjelder kosthold, trening og livsstil, er det enklere å lykkes med endringen. En personlig trener på studioet veileder deg i øvelser og pusher deg på trening, men der stopper det også.

5. Det unike samholdet

I vår online coaching (personlig trening) over internett har du muligheten til å bli en del av medlemsgruppen vår på Facebook. Her kan du få støtte, inspirasjon, råd og tips fra både kundene våre og oss trenerne.

Støtte og samhold har i forskning visst seg å være kjempeviktig for å lykkes med en livsstilsendring. Andre som har lykkes før deg vil også fungere som gode rollemodeller - enten du vil ned i vekt, opp i vekt, bli sterkere, osv.

Mange lurer på hvem kundene våre er. Noen kjennetegn:

 • 61 % er mellom 25 og 34. Resterende fordeles jevnt fra 18-60 år.
 • 74 % er kvinner.
 • 42 % er nybegynnere.
 • 33 % trener hjemme.
 • 17 % har prøvd online coaching tidligere og vært misfornøyd.
 • 9 av 10 anbefaler oss videre til venner (kundeundersøkelse, januar 2018).

6. Kontinuerlige justeringer

Hos oss evaluerer vi deg fortløpende. Ut fra hvilke øvelser du liker, hvilke øvelser som er effektive m.m justerer vi både program og kosthold. Vi mener dette er en langt mer helhetlig tankegang og gjør at vi etter endt oppfølging også har et viktig ansvar for at du lykkes.

Hører vi ikke fra deg, så etterspør vi svar jevnlig hvor vi ber om at du kontakter oss. Vi sier oss ikke fornøyd med ikke å høre fra deg og tenker "lettjente" penger. Det er veldig viktig for oss at alle som en lykkes.

Les også - Coach Veronica, en av de mest inspirerende på Instagram ifølge nettavis

7. Fokus på mental styrketrening

På en treningsøkt med en personlig trener som varer 40-50 minutter rekker dere sannsynligvis ikke annet enn å trene sammen. For noen er dette akkurat hva de trenger.

For andre trengs det mer støtte og fokus på det som kalles mental styrketrening. Viljestyrke, vaner, kognitive utfordringer osv. krever et godt samspill mellom treneren og kunden. Hverdagens små og store utfordringer må håndteres fortløpende.

Les også - Rumpetrening som ikke gjør lårene større

Slik kan en evaluering se ut

Hver eneste uke evaluerer vi fremgangen din. På en avtalt ukedag sender du inn en rapport som du fyller ut via mobiltelefonen din. Den inkluderer:

 • Treningslogg
 • Vekt (om du ønsker det)
 • Bilder (om du ønsker det)
 • Kroppsmål
 • Litt om hvordan uken har vært i forhold til trening, kosthold og mentale utfordringer

På bakgrunn av dette gir vi deg en evaluering. Vi kommenterer øvelsene dine og progresjonen din. Vi bytter ut og endrer øvelser hvor det er nødvendig. Vi gir deg en tilbakemelding på bakgrunn av bilder og målinger om du har lagt inn i det.

Vi fokuserer på det som er positivt og bruker kjente forskningsbaserte strategier for å motivere og inspirere deg til videre innsats. Vi er opptatt av kvalitet framfor kvantitet. Det handler ikke om å gjøre mest mulig raskest mulig, men å gjøre de riktige valgene over tid.

Ønsker du hjelp av oss? Du kan velge fritt blant våre håndplukkede og nøye utvalgte personlige trenere. De har alle mye erfaring med oppfølging av kunder og støtter seg til den nyeste forskningen på styrketrening, kosthold og livsstilsendringer.