Tiril Sørensen (25) er lidenskapelig opptatt av trening, kosthold og livsstilsendring. Gjennom hele oppveksten har hun vært aktiv innenfor håndball, fotball og konkurrert aktivt i Sprangridning.

For Tiril er mindset viktigst. Mange av oss vet hva som er sunn mat og hvor lurt det er å trene, men det hjelper ikke så mye om du føler deg avhengig av sjokolade og dørstokken oppleves som mange mil.

Jeg er opptatt av å hjelpe kundene mine å håndtere hverdagens utfordringer og mener det er viktig å endre vanskelige tankemønstere og atferd som har bidratt til situasjonen slik den er i dag

En stor utfordring med å endre livsstil er at mange tror at man må snu helt opp ned på livet. Sannheten er at det er de små grepene, grep som du knapt merker noe til, som er det mest effektive.

Det er ikke lett å endre vaner, men det kan gjøres mye enklere. Du må ikke nødvendigvis fjerne sjokoladen, men du kan bytte den ut eller begynne med å redusere mengden. Det handler om balanse, ikke en "jeg skal aldri røre-tankegang"

Med Tiril får du en støttende, motiverende og hjelpende coach som ser hele deg og forstår betydningen av tankene våre. Det handler om å skape en endring som ikke oppleves for voldsom.

Jeg er opptatt av både den fysiske og den mentale helsen ved kundene. Tankenes kraft har utrolig påvirkning! De skal ikke føle at de lever på en diett, livsstilsendringen skal være en positiv opplevelse.

Spesialiteter som Online Coach

  • Vektreduksjon og fettreduksjon
  • Mental styrketrening
  • Muskelvekst
  • Økt muskelstyrke
  • Vegetarisk, vegansk, lavkarbo/LCHF, melkefritt, laktosefritt, soyafritt kosthold

Velg pakke og kom i gang nå

Kontakt Tiril

Instagram@tirilns

E-post: tiril.sorensen@elitept.no