Therese Opsahl (26) har en allsidig og variert bakgrunn  innenfor idrett og trening. Hun er utdannet personlig trener, har videreutdanning innenfor kosthold, og er tidligere profesjonell danser.

I 2015 ble hun Norgesmester i Bikini fitness og siden iden den har gang hun samlet mange medaljer. Hun har også prøvd seg litt innenfor styrkeløft og trener nå crossfit i tillegg til styrketrening.

Kundene til Therese beskriver henne som en omsorgsfull, motiverende og kunnskapsrik trener. Sliter du med motivasjon, opplever av dørstokkmila er lang eller ikke helt vet hvordan du skal få det til, da er Therese midt i blinken.

På spørsmål om hva som er hennes fremste styrker som online coach, svarer hun kjapt.

Jeg tror nøkkelen til å lykkes med livsstilsendring er minst like en mental som fysisk som utfordring. Mange av oss vet noenlunde hva som er sunt og ikke sunt. Vi vet at vi burde trene jevnlig og følge et program som er tilpasset oss. Likevel blir det ikke alltid slik.
Tidsklemma og en hektisk hverdag, manglende resultater, kunnskap om hva som er det beste for seg er blant noe av det som hindrer oss å skape gode vaner. Dette prøver jeg å borre i til kundene mine og sammen med dem kartlegge hva som vil være den mest effektive metoden for nettopp dem.


Therese har jobbet i ElitePT siden 2016, hvor hun som blant 100 søkere var den ene som fikk jobb. Therese skilte seg ut både faglig, men ikke minst menneskelig. Det å gi kundene støtte, klare å motivere og vise vei, er helt sentralt for å lykkes. I kundeundersøkelser scorer Therese alltid blant de beste, og mellom 90-95 % gir henne toppscore.

Spesialiteter som Online Coach

  • Vektreduksjon og vektnedgang.
  • Fettforbrenning og fettreduksjon.
  • Styrkeløft og muskelvekst.
  • Mental styrketrening og vaneendring
  • Vegetar kosthold

Velg pakke og kom i gang nå

Kontakt Therese

Instagram: @Coach.Therese

E-post: therese@elitept.no