Pernille Stenberg (24) har flere år bak seg som personlig trener på treningsstudio før hun begynte hos ElitePT. Hun har tidligere konkurrert på det norske juniorlandslaget i styrkeløft, men satser nå for fullt på Cross FIt.

Før Pernille ble ansatt hos ElitePT hadde vi hatt henne på blokka en stund. Når behovet for en ny online coach meldte seg, var vi ikke i tvil om hvem vi skulle kontakte.

Som Online Coach er Pernille utrolig godt likt av kundene sine. Når vi gjennomfører anonyme kundeundersøkelser scorer hun alltid veldig høyt.

Du lurer kanskje på hva som er Pernille styrker som online coach? Hva hun mener er viktig for å lykkes?

Jeg er veldig opptatt av å sette kunden i fokus. Det handler ikke om hvor god jeg selv mener at jeg er. Dette handler om kunden og hva jeg kan hjelpe han eller hun med. Jeg er en stor tilhenger av å gjøre flere små grep framfor mange og store. Det høres forlokkende ut å begynne å trene 6 dager i uken, men for mange er det totalt urealistisk.

Så det du sier er at man ikke burde gå fra 0 til 6 treningsdager i uken. Hva med kostholdet, hvilken filosofi har du rundt mat?

Et godt kosthold er et enkelt kosthold basert på mat du liker, som går raskt å lage og som kan spises av hele familien. Jo mindre tid du bruker på kjøkkenet, jo bedre. Jeg er heller ikke noen kjempetilhenger av måltid og oppskrifter med 37 ingredienser. Ikke bare ender du opp med å hive 80 %, men da tar det ofte også lang tid å lage maten. Keep it simple!

Spesialiteter som Online Coach

  • Vektreduksjon og fettreduksjon.
  • Crossfit.
  • Styrkeløft.
  • Mental styrketrening
  • Muskelvekst.
  • Opptak til Politihøyskole og Militæret/Forsvaret
  • Vegetar og vegansk kosthold.

Velg pakke og kom i gang nå

Kontakt Pernille

Instagram@PernilleStenberg

E-post: pernille@elitept.no