Kristine er utdannet personlig trener og kostholdsveileder. Hun er en energisk person med lidenskap for matglede og treningsglede, og med masse livserfaring.

Ved siden av å være PT er Kristine utdannet sykepleier og har tatt grunnfag i ernæring. Studiene hat gitt henne en dypere forståelse av kroppen, helhetlig helse, et sunt kosthold og en såkalt balansert livsstil.

Kristine er positiv og løsningsorientert og ønsker at dere sammen finner frem til de riktige løsningene for at du lykkes med målene dine. Hun synes det er utrolig givende å hjelpe andre med å nå målene sine og å få et bedre liv!

Mitt mål er ditt mål

For meg er det viktig å hjelpe hver enkelt med å finne et realistisk mål og at vi sammen setter opp veien for å nå målet. Som coach ønsker jeg å være en støttespiller som kan veilede, inspirere og dele av min kunnskap og energi for at du skal nå målene dine."

Kristine er opptatt av at dere sammen skal finne balansen mellom trening og kosthold og hvordan du kan implementere dette i både hverdag og helg. Hun mener at en glad kropp, er nøkkelen til et godt liv. Ikke minst at en sunn kropp er bedre egnet til å takle dagligdagse gjøremålene, samt at det gir bedre mental helse og mer selvtillit. Kropp, mat, aktivitet og psyke henger sammen.

"Jeg har stor tro på treningsglede og mestringsfølelse. Det at livet skal nytes og viktigheten av å finne en balanse mellom kosthold og trening, hverdag og festligheter."

Spesialiteter som Online Coach

  • Vektnedgang og oppstramming.
  • Muskelvekst og økt muskelstyrke.
  • Styrkeløft og CrossFit.
  • Øvelsesteknikk.
  • Alle former for kosthold / diett.
  • IBS og mage/tarm utfordringer
  • Livsstilsendring

Velg pakke og kom i gang nå

Kontakt Kristine

Instagram: @Kristine_aure

E-post: kristine@elitept.no

Blogg: Dedication.blogg.no