Online Coach Kine Paola Sæter (36) er en av våre håndplukkede trenere, og har mer enn 16 års erfaring med styrketrening. Kine sin spesialitet er vektnedgang, fettreduksjon og styrketrening. Kine har også drevet treningsstudio en årrekke.

Hun er utdannet jurist, har grunnfag i idrett og er en sprek tobarnsmor. Hun vet derfor hvor viktig det er å sjonglere både jobb, barn og trening. Den dyktige treneren har også utfordret seg selv i Bikini Fitness. Her kan hun skilte med 6 gull-medaljer fra nasjonale og internasjonale konkurranser, inkludert en imponerende fjerdeplass fra Europamesterskapet i Bikini Fitness i 2017.

Foruten jobben som Online Coach, er Kine også foredragsholder innenfor trening og styrketrening, kosthold, helse og livsstilsendring. Med sin allsidige bakgrunn fra blant annet håndball, ski, løping, kettlebells trening og ulike gruppetimer, er hun veldig opptatt av at trening skal være lystbetont og gi mestringsfølelse.

For Kine handler det om å se mulighetene.

Alle mennesker har et enormt potensial, men ikke alle ser det selv.

Hun uttaler selv at hun finner stor glede i å veilede andre, slik at de kan få oppleve hvilken energi riktig trening og kosthold kan tilføre hverdagen.

Som Online Coach er hun opptatt av å gi kundene tett og personlig oppfølging, motivere dem underveis og vise hvordan de kan etablere vaner som varer. Vi mener at det nettopp dette som gjør online coaching så effektivt – med vår egenutviklede app kan kundene våre ha treneren sin “i lomma”.

Spesialiteter som Online Coach

  • Vektreduksjon
  • Fettforbrenning
  • Rumpetrening
  • Mental styrketrening
  • Fitness coaching
  • Livsstilsendring
  • Motivasjon

Velg pakke og kom i gang nå

Kontakt Kine Paola

Instagram: @KinePaola

E-post: kinepaola@icoud.com