Karoline Røed (31) har lang og variert erfaring med trening. Hun er utdannet personlig trener og kostholdsveileder, er sertifisert gruppetreningsinstruktør og har videreutdanning innenfor styrketrening, rehabilitering, mobilitetstrening og crosstraining. Hun har også jobbet flere år som PT på senter med vektnedgang, fettreduksjon og livsstilsendring som hovedfokus.


Om sin lidenskap for styrketrening sier hun:

Styrketrening er gøy og effektivt fordi det er målbart, lett å variere, og gir en herlig følelse når du mestrer øvelser du tidligere ikke gjorde.

Når vi ber Karoline beskrive seg selv og hvordan hun er som personlig trener og online coach, sier hun:

Jeg er positiv og engasjert og er veldig opptatt av å skape mestringsfølelse hos kundene mine. Jeg er opptatt av å kartlegge individuelle behov og se muligheter der kanskje kundene ikke selv ser dem. Selv blir jeg veldig motivert i min egen trening av å se kunder som lykkes.

Et godt liv er å ha det bra fysisk og mentalt

Karoline er opptatt av å holde seg oppdatert på fagstoff og forskning innen styrketrening, vektnedgang og fettreduksjon i tillegg til livsstilsendring. For Karoline er et godt liv å ha det bra både fysisk og mentalt, da disse to henger nøye sammen.

Gjennom erfaringen min som PT og online coach, ser jeg hvor utrolig mye disse faktorene påvirker hverandre. Jeg tenker at et godt og variert kosthold, en passe porsjon trening, mye søvn og glede er ting som gir god helse for oss alle.

Spesialiteter som Online Coach

  • Vektreduksjon og vektnedgang.
  • Fettforbrenning.
  • Maksimal styrke og muskelvekst.
  • Mental styrketrening.
  • Vegansk og vegetar kosthold

Velg pakke og kom i gang nå

Kontakt Karoline

Instagram: @Karoline_Roed

E-post: karoline@elitept.no