Cato vet hvordan det er å være naturlig tynn og slank - og har selv slitt med å legge på seg, men når han lærte hvor mye riktig trening og kosthold hadde å si for resultatene, da kom fremgangen og han har ikke sett seg tilbake siden.

Han vet hvor viktig det er for livsgleden å kunne trives i egen kropp, derfor ønsker han hjelpe deg med nettopp det.

Cato elsker å se andre lykkes. Det å kunne pushe, inspirere og hjelpe andre til å oppnå sine mål gir like mye glede som å krysse av sine egne mål.

Tett oppfølging - hele veien!

Sentralt i Cato sin coaching er det å følge opp kunden tett, hjelpe og støtte i det som for mange er krevende dager. Mange gjøremål og liten tid til egenpleie kan være utfordrende. Det er her Cato får brukt spisskompetansen sin - å finne gode løsninger.

Cato har siden han begynte hos ElitePT rukker å følge opp cirka 500 kunder mot en sterkere, strammere og bedre treng kropp.

De mange og gode tilbakemeldingene fra kundene vitner om at dette er en coach som lykkes i å samarbeide godt med hver enkelt kunde.

«Jeg sier ikke det kommer til å bli lett, men jeg kan love deg at det vil bli verdt det! Når du kommer i gang vil du aldri se deg tilbake.»

Velg pakke og kom i gang nå

Utdanning og erfaring:

  • Personlig trener
  • TRX (slynge, redcore) kurs
  • Mange års erfaring med styrketrening

Kontakt Cato

Instagram: @Catofrahmjensen

E-post: cato@elitept.no